Hátizsák

Cikkszám: 166034
Méret: 29 x 20 x 40 cm

A könnyű levegőzés érdekében a hátizsák hátoldala speciálisan formázott. Ergonomikusan kialakított vállpántjain feszítőzár található. Belső zsebekkel, kívül összehúzó pántokkal rendelkezik. Két oldalán gumis necc zsebek, hogy mindig kéznél legyenek a fontos dolgok. A tetején lévő párnázott hordozófüllel könnyedén felemelhetjük. Az elején található még egy cipzáros zseb, egy éjszakai láthatóságot biztosító Discovery logó, illetve egy összehúzó zsinór is.

© 2019 & TM Discovery Communications, LLC. Minden jog fenntartva.

Miért olyan vonzó a Discovery márka?

Discovery Adventures – Tágítsd ki a világot.
Rengeteg csodálatos célpont van a Földön, amit érdemes felfedezni.

Tapasztalat
1985 óta a Discovery TV csatorna bemutatja a világ legcsodálatosabb helyeit. A Discovery Adventures márkát az a kíváncsiság inspirálta, ami felejthetetlenné teszi az utazásokat, kirándulásokat és felfedezéseket, legyen az kicsi vagy nagy, közel vagy távol.

Szenvedély
A felfedezői szellem jegyében megalkotott termékek, bárkinek és bármikor. A Discovery Adventures márka fokozza a kíváncsiságot, felfedezésre és a látóhatár kitágítására inspirál.

Minőség
A Discovery Adventures kollekció könnyű alapanyagból készült termékcsalád, kiegészítő funkciókkal, melyek megkönnyítik a használatát, innovatív elemekkel a tartósság érdekében.

Komfort vállpánt

Párnázott vállpánt a kényelmes hordhatóság céljából. A vállpánt párna könnyen állítható abba a pozícióba, ahol a legnagyobb nyomás éri a testet a pánton keresztül.

Víztaszító szövet

A külső szövetborítás víztaszító, mely ellenáll egy könnyeb szitáló esőnek és csökkenti a száradási időt is.

Kétfázisú teleszkópos fogantyú

Tartós, állítható, teleszkópos fogantyú kialakítás a könnyű és kényelmes kezelhetőség érdekében.

Lecsatolható vállpánt

Az egyéni szükséglethez használható és levehető vállpánt.

Kézipoggyász méret

Repülőgép fedélzetre felvihető poggyász méret. Az Ön járatára és az utazást biztosító légitársaság csomagméreteire vonatkozó előírások eltérhetnek, ezért erről előzetesen érdeklődjön az adott légitársaságnál.

Könnyített súlyú

Ez a definíció azokra a termékekre vonatkozik, amelyek speciális, könnyített anyagból készültek és könnyebbek a hasonló termékeknél az adott termék kategóriában.

2 év jótállás

A termék gyártója által vállalt két éves jótállása rendeltetésszerű használat mellett a termékben az alapanyag vagy a összeszerelés hibája miatt bekövetkezett károsodásokra terjed ki. A garancia a vásárlástól számított két éven belül, vásárlásnál kapott számla ellenében, a vásárlás helyszínén érvényesíthető.
75% kedvezmény
Discovery Hátizsák
74% kedvezmény
Discovery Sporttáska
76% kedvezmény
Discovery Válltáska
70% kedvezmény
Discovery Gurulós utazótáska
77% kedvezmény
Discovery Kulcstartó tasak
77% kedvezmény
Discovery Esernyő
86% kedvezmény
Discovery Napszemüveg
73% kedvezmény
Discovery Széldzseki
×

Tisztelt Vásárlóink!

A METRO Bónusz program 2019.06.27-én lezárult.

Hamarosan új programmal, és új ajánlatokkal jelentkezünk, kérjük látogasson el honlapunkra később.

Üdvözlettel:
METRO